Hilsner fra glade elever

” jeg syntes  at det har været  sjovt at skrive en sang og at du har lært os at man kan bruge sin fantasi også ved musiken. Så når jeg kommer hjem så skal jeg skrive en sang. PS håber du kommer igen 🙂 ”
Isabella, 4. klasse, Rønne Privatskole

 

Efter et besøg hos 4. klasse på Rønne Privatskole i sidste uge, bad klasselæreren eleverne om hver især at skrive en lille hilsen til mig. Så da jeg tog hjem, var min taske fyldt med en overvældende stak breve med søde beskeder. Her kan du se et udvalg, som taler for sig selv…

 

Tak skal I have, 4. klasse! Det var SÅ dejligt at arbejde med jer. Søde, fantasifulde og ivrige efter at byde ind med sprælske idéer!

F.eks. sangen om deres klasselærer:
Stakkels Pernille / må bruge persille / til at stikke i sine ører / så hun ikke ka’  høre / når vi skråler og skriger / både drenge og piger / så må stakkels Pernille / bruge mere persille / og persillen bli’r ikke brugt til sovs

Håber også jeg ser jer igen…!

About June Beltoft

Songwriter and musician
Bookmark the permalink.

Comments are closed.