Musical med elevernes egne sange – se avisartiklen

For noget tid siden var jeg for 2. gang ude på Østerlars Friskole som Huskunstner. Igen i år valgte de at benytte mit besøg til at få skrevet sange til deres årlige musical, som de traditionen tro selv plejer at skrive.

Før i tiden var det mest selve historien de skrev og så fandt de frem til kendte sange som de syntes passede ind. Men efter at jeg har været inde over, er sangene til musical’en nu også hjemmelavede.

June Beltoft sangskriverworkshop på Østerlars Friskole

Denne gang fik jeg mulighed for at overvære deres forestilling…

Og jeg må sige at jeg blev både rørt og begejstret over at se hvad der kan komme ud af sådan et par dages sangskrivning – og at sangene bliver brugt til noget. Det var også dejligt at se entusiasmen fra de medvirkende elever og lærere.

Så jeg håber bestemt at jeg får lejlighed til at komme igen, for det er selvsagt endnu sjovere at være Huskunstner, når sangene får deres eget liv efter mit besøg!

Her er en fin lille artikel fra Bornholms Tidende, 6. februar 2013:

June Beltoft sangskriverworkshop på Østerlars Friskole

 

About June Beltoft

Songwriter and musician
Bookmark the permalink.

Comments are closed.